Personvernserklæring

 1. Innsamling av personopplysninger

Vi kan samle inn personopplysninger som navn og e-postadresse når du frivillig gir oss denne informasjonen ved å kontakte oss via e-post. Vi tar din personlige informasjon på alvor og behandler den i samsvar med gjeldende personvernlover.

 1. Bruk av innsamlet informasjon

Vi bruker den innsamlede informasjonen til følgende formål:

 • Å svare på dine henvendelser og spørsmål.
 • Å tilpasse og forbedre nettstedet vårt basert på brukerfeedback og behov.
 • Å sikre at nettstedet fungerer korrekt og opprettholde et sikkert miljø.
 • Å oppfylle våre juridiske forpliktelser og håndheve våre rettigheter.

 1. Deling av informasjon

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter for markedsføringsformål. Vi kan imidlertid dele informasjonen din i følgende tilfeller:

 • Med tredjeparts betalingsleverandører for å behandle betalinger du gjennomfører på nettstedet vårt. Disse betalingsleverandørene behandler informasjonen din i henhold til deres egne personvernregler og retningslinjer.
 • Når det er nødvendig for å overholde juridiske forpliktelser eller i samsvar med gjeldende lover og regler.

 1. Informasjonssikkerhet

Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi bruker sikkerhetstiltak for å sikre at informasjonen din er trygg og beskyttet.

 1. Dine rettigheter

Som bruker av nettstedet vårt har du visse rettigheter knyttet til dine personopplysninger. Dette inkluderer retten til å be om tilgang til informasjonen vi har om deg, retten til å be om retting eller sletting av feilaktige eller unødvendige opplysninger, samt retten til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger.

 1. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile eventuelle endringer i våre personvernpraksiser. Vi oppfordrer deg til å sjekke denne erklæringen jevnlig for å holde deg oppdatert om hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

 1. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller ønsker å utøve dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, kan du kontakte oss via e-post på [email protected]. Vi vil behandle dine henvendelser så raskt som mulig.

Sist oppdatert: 15. juni 2023