Norges nyeste våpen mot museplager: Trinol Multikill elektrisk musefelle – Kun hos Skadedyrproffen til knallpris!

Si farvel til museproblemene med Trinol Multikill elektrisk musefelle

Inntrengerne er små, stille, og etterlater seg en ubehagelig lukt og helseskadelige avfallsprodukter. Mus kan være en plage i hjemmet, hytta eller garasjen din. Takket være den nyeste teknologien innen musebekjempelse, kan du nå puste lettet ut. Presentasjon av Trinol Multikill elektrisk musefelle, det ultimate verktøyet for effektiv musebekjempelse.

Aldri mer rotter med Trinol multikill elektrisk musefelle

Mus er ikke bare et irritasjonsmoment. De kan forårsake store skader på bygningsstrukturen og helsen din. Med lanseringstilbud på Trinol multikill musefelle, tar bekjempelsen av mus til et nytt nivå. Den er utformet for å avlive opptil 10 mus før tømming, noe som gjør den til en høyst effektiv musfelle.

En smart løsning på et gammelt problem

Trinol Multikill musefelle er en elektrisk skadedyrfelle designet for å håndtere store bestander av mus. Med en kapasitet til å avlive opptil 10 mus før tømming, er den bygget for effektivitet. Og det er enkelt! Bare sett inn batteriene, plasser felle der du har observert museaktivitet, og la teknologien gjøre resten.

Slik fungerer Trinol Multikill musefellen:

  • Sett inn batterier (eller bruk 6V adapter), og sett åte på plass.
  • Plassér fellen der du har observert museaktivitet.
  • Musene lokkes inn i fellen og går opp i «andre etasje».
  • Musen avlives raskt og humant ved hjelp av elektrisk strøm.
  • Den døde musen vil deretter flyttes ned i en oppbevaring der det er plass til inntil 10 mus.
  • Når beholderen er full, vil fellen gi deg beskjed med et lydsignal.

Sikkerhet i høysetet med Trinol Multikill musefelle

Denne avanserte musfellen er også trygg for barn og kjæledyr som hund og katt. Den har innebygget gode sikkerhetsløsninger som forhindrer uønsket kontakt med de elektriske ledende metallplatene. Selv om barn skulle klare å ta av lokket, vil de ikke få støt, takket være smarte sikkerhetsfunksjoner.

Fleksibel og praktisk

Trinol Multikill musefelle er designet for å være fleksibel. Drevet av fire C-batterier eller en strømadapter, har du friheten til å plassere fellen akkurat der du trenger den. Og når den er full, gir den deg beskjed med et lyd- og lyssignal – ingen ubehagelige overraskelser!

Investeringen som lønner seg

Ved første øyekast kan prisen på Trinol Multikill elektriske musefelle virke høy. Men når du vurderer dens effektivitet og holdbarhet, ser du raskt at det er en investering som lønner seg. Du får mer enn 100 avlivninger per batterisett, og med mulighet for opptil 10 avlivninger før tømming, sikrer du deg mot fremtidige museinntrengere i lang tid fremover.

Konklusjon

Nå er det slutt på mus i hjemmet, hytta eller garasjen din. Med Trinol Multikill elektrisk musefelle kan du ta kontroll over skadedyrene dine på en effektiv og human måte. Ikke vent til det er for sent. Ta grep i dag og gjør hjemmet ditt til et sted uten mus.Softmag

Next Post

Unike båtutstyr du trenger

lør nov 11 , 2023
Båtutstyr er nødvendige verktøy og utstyr som brukes ombord på en båt for å sikre sikkerhet, navigasjon og komfort. Det inkluderer alt fra navigasjonsutstyr som GPS og kartplottere til sikkerhetsutstyr som redningsvester og førstehjelpsutstyr. Båtutstyr kan også omfatte komfortutstyr som anker, toalett og kjøleskap. Det er viktig å ha riktig båtutstyr for […]
Unike båtutstyr du trenger

You May Like